Café afhuren in Rotterdam

De ideale locatie voor jouw feest!

Vier je verjaardag, jubileum, afstudeerborrel of bedrijfsfeest bij Café Ech Wel! Voor elke gelegenheid kun jij het café gebruiken om jouw feest onvergetelijk te maken. Café Ech Wel, gelegen aan de rand van Het Park, aan de voet van de Euromast en met uitzicht op de Maas.

Feestavond 3 uur: € 34,50 pp
Feestavond 4 uur: € 39,50 pp
Feestavond 5 uur: € 44,50 pp
Feestavond 6 uur: € 49,50 pp


Een feestavond is inclusief:

 • Onbeperkt drankjes (Hollandse bar)
 • Koude en warme borrelhapjes
 • Karaokemachine met de beste meezingers
 • Beerpong (bier inbegrepen, shotjes exclusief)
 • Muziekinstallatie en playlist naar keuze

 • Geen zaalhuur!

  Je betaalt bij Café Ech Wel geen zaalhuur of andere locatiekosten. Het exclusief afhuren van het café is mogelijk voor groepen vanaf 25 personen. Je kunt alle kanten op bij Café Ech Wel. Van een borrel in de namiddag tot een uitgebreid feest voor jouw familie, collega’s en vrienden. Hapjes erbij? Geen probleem! Vertel ons je wensen en wij doen er alles aan om het jou en je gasten naar de zin te maken. Voor het gezellige café is een groot overdekt terras, zodat je met jouw gezelschap ook heerlijk buiten kunt vertoeven.

  Karaoke

  Een leuk extraatje: de karaokemachine! Schitter met jouw gezelschap op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

  Vraag een offerte aan

  Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Geef jouw wensen aan ons door en wij sturen je een offerte geheel op maat. Wij denken graag met je mee bij het organiseren van het perfecte feestje!

  Heb je een vraag?

  Bel: +31 (0)10 4 777 222